DIY: Starry Night Nails.

Heyy!

Afbeelding


http://youtu.be/iqursDx0DaE

What you’ll need:

– Nagellak in twee kleuren die zorgen voor een soort ‘ombre’ effect, het mooiste is dus als de kleuren goed in elkaar overlopen. Bij deze nail-art is het mooi om het met licht blauw en met donker blauw te doen, dit zorgt ervoor dat het op de sterrenhemel lijkt.

– Glitternagellak.

– Topcoat en (lichtroze) basecoat.

– (Afwas) Spons.

– Blaadje of stukje karton waarop je nagellak kan doen.

– Wattenstaafjes en nagellakremover om extra nagellak mee weg te halen.

How to do:

Stap 1) Lak je nagels met een (lichtroze) basecoat, laat dit goed drogen.

Stap 2) Begin met de lichtste kleur, druppel dit op het stukje karton en dip vervolgens het uiteinde van een spons in de nagellak.

Stap 3) Ga met het sponsje in een stempelende beweging over de helft van je nagel. Doe dit bij al je nagels en laat het vervolgens goed drogen.

Stap 4) Herhaal stap 2 maar dan met de donkere kleur, stempel met het sponsje de bovenkant van je nagels en zorg ervoor dat je het lichtblauwe nog goed ziet. Het maakt niet uit als er nagellak op de huid aan de zijkant van je nagels komt, dit is later makkelijk weg te halen met een wattenstaafje met wat nagellakremover.

Stap 5) Als je nagels eenmaal goed droog zijn, ga je eroverheen met de glitter nagellak, ook dit breng je vooral aan op de bovenkanten van je nagels. Laat dit goed drogen en eindig vervolgends met een topcoat.

Stap 6) Als er nagellak op de huid rondom je nagels is gekomen, dip je je wattenstaafje in de nagellak remover en ga je langs de huid romdom je nagels.

Afbeelding

xoxo Kim.

Plaats een reactie